druk3 | Advies & second opinion
379
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-379,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Advies & second opinion

Voor iedere ondernemer is de inzet van internet een must.
Voor veel ondernemers is internet onbekend terrein.

Uiteraard wil (moet) u als ondernemer een website hebben. Daarnaast is social media eigenlijk een must. Zowel jongeren als ouderen bevinden zich uren per dag op  Facebook, Twitter en Instagram. Sociale media geeft veel ondernemers een kans om extra aandacht voor hun bedrijf, producten en diensten te genereren.

Dus u weet dat u op internet aanwezig moet zijn. Maar hoe doet u dat? Wat heeft u nodig? Waar moet u op letten, welk bedrijf en welke specialisten kunnen mij helpen? Waar kunt u terecht voor advies? Maar ook, hoe weet ik dat de offerte voor een website die ik ontvangen heb, goed en marktconform is? Word ik niet genept en betaal ik niet te veel? Veel ondernemers kunnen dat zelf niet beoordelen en hebben andere expertises.

De mensen bij druk3 werken 25+ jaar met web technologie, waaronder 10 jaar fulltime met WordPress, het meest gebruikte systeem om websites te maken.

Wij hebben honderden websites gemaakt, even zoveel social media accounts ingericht en zelf meer dan 50.000 volgers op onze Twitter accounts.

Wij durven dan ook te zeggen dat wij ervaring hebben. Wij kunnen in de meeste gevallen beoordelen of een door u ontvangen offerte een degelijke offerte is en of deze prijstechnisch interessant en reëel is.

Neem contact met ons op en wij reviewen de offerte(s) die u ontvangen heeft. Tevens kunnen wij u vertegenwoordigen gedurende het traject en aanspreekpartner zijn voor het uitvoerende bureau. Wij behartigen dan alleen uw belangen en helpen het project te doen slagen.

a