druk3 | Over Ons
359
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-359,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Over druk3

Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring met online projecten.
Die ervaring zetten we bij iedere nieuwe opdracht opnieuw weer in.

Net zoals er meerdere disciplines nodig zijn bij het bouwen van een huis, zijn er ook tal van aspecten bij het succesvol opleveren van een online project als een website of webshop.

Ieder zijn vak. Er is niemand die alle aspecten van een online omgeving met zijn eigen ervaring en kennis kan dekken.

Door samen te werken met ervaren en betrouwbare partners kunnen wij alle activiteiten in een online project van begin tot eind verzorgen.

Goed om te weten dat u echter altijd maar 1 aanspreekpunt heeft.

  • Advies

  • Bouw, implementatie, publishing

  • Webhosting

  • Communicatie, PR, vertalingen

  • Nazorg, begeleiding, onderhoud

druk3 - klant - partners

DIENSTEN DRUK3

Een online omgeving kan tegenwoordig zodanig complex zijn dat er de laatste jaren tal van vakgebieden ontstaan zijn. Denk aan webhosting en infrastructuur, aan WordPress installaties, database beheer, web development maar ook aan PR, communicatie en natuurlijk online marketing en zoekmachine optimalisatie (SEO) en adverteren (SEA) . Omdat niet al deze expertise in 1 persoon aanwezig kan zijn, werken wij samen met partners. Partners waarmee wij langdurige relaties opgebouwd hebben en dus vertrouwen. Afhankelijk van het project wordt expertise bijgeschakeld.

Websites

We houden het niet bij en hebben niet geteld maar zijn niet verbaast over het iet dat wij inmiddels bij meer dan 500 websites betrokken geweest zijn.

Webshops

Heeft u nog geen webshop? Tegenwoordig kan met een gering budget al de eerste stap in ecommerce gezet worden. Of wilt u uw webshop moderniseren?

Webhosting

Snelheid is belangrijk, zeker bij een website en webshop. Wij hebben met 15+ hosting bedrijven samengewerkt en kunnen adviseren over verschillende hostingpakketten op de markt.

Social Media

Social Media is een must-have bij het (online) zaken doen. Wij helpen u met het inrichten van uw social kanalen zoals Facebook, Twitter, Instagram en Linkedin.

Advies

Weet u niet waar te beginnen en wilt u slechts advies bij het inrichten van een online omgeving? Vertel ons over uw situatie en uw wensen, wij geven u advies.

Second opinion

U heeft een offerte van een media bureau of webbouwer ontvangen maar u kunt de offerte niet goed beoordelen? Wij helpen met een second opinion.

Content Publishing

Heeft u hulp nodig bij het onderhouden van de content van uw website? Zijn uw medewerkers te druk? Wij onderhouden uw website.

Workshops

U heeft van WordPress gehoord of heeft u een WordPress website? En wat nu? Hoe past u iets op uw website aan? In een workshop geven wij u en uw medewerkers een hands-on training.

Samen met onze Partners

Persberichten

U levert een nieuwe dienst of lanceert een nieuw product. Onze PR en Content Marketing specialisten helpen u bij het genereren van aandacht.

De Duitse markt

U wilt uw Nederlandse bedrijf op de Duitse markt introduceren of uw Duitse bedrijf op de Nederlandse markt. Wij werken samen met Duits-Nederlandse en Nederlands-Duitse specialisten. Online en offline.

Vertalen

Uw teksten of brochures in het Italiaans? Of in het Russisch en Chinees? Onze internationale partner vertaalt van en naar meer dan 80 talen.

Web Development

U wilt een complexe webapplicatie laten maken? Of u wilt uw website laten optimaliseren? Onze web developers halen al jaren het het onderste uit de kan.

Onze values

Open , eerlijk en transparant0%

Gedreven, enthousiast en ambitieus0%

Langdurige relaties gebaseerd op wederzijds vertrouwen0%

Samenwerking en kennisoverdracht0%

a