druk3 | WebShop
351
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-351,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Webshop

Bij de introductie van WordPress in 2003 werd WordPress voornamelijk gebruikt als blog systeem. Men kon eenvoudig berichtjes schrijven met een titel, een tekst, een plaatje en een link. Artikelen werden onder elkaar op publicatiedatum getoond. Op deze manier ontstond een soort dagboek, de weblog ook wel blog genoemd.

Met de snel stijgende populariteit van het internet waar ook WordPress van profiteerde, kwamen er uitbreidingen voor WordPress, ook wel plugins genaamd. Daarnaast werden thema’s ontwikkeld waarmee men snel van design, layout en structuur kon wisselen.

Vandaag de dag zijn er letterlijk tienduizenden gratis betaalde thema’s en tienduizenden gratis plugins die extra functionaliteiten op WordPress bieden. Zo zijn er plugins voor extra security of voor SEO en zijn er specifieke thema’s voor nieuwssites of webshops.

Ook is er een grote markt in betaalde thema’s en betaalde plugins ontstaan. De meeste verkochtte thema’s bieden tal van mogelijkheden en zijn zelfs meer dan 100.000 keer verkocht.

Een van die uitbreidingen is Woocommerce. Door het toevoegen van de Woocommerce plugin en een shop thema vorm je jouw blog om tot een volwaardige webshop. Door daarnaast betaalmodules en een aantal additionele plugins voor b.v. security toe te voegen is een professionele webshop een feit.

Een eenvoudige basis webshop met een standaard thema is binnen een week in te richten. Daarbij gaan we er van uit dat de content (foto’s, teksten, video’s) voor handen zijn of door u aangeleverd worden.

Vaak zijn het de speciale eisen en wensen die tijdens het traject opduiken die meer tijd gaan vergen.

Heeft u interesse om zelf uw producten aan te gaan bieden of heeft u een webshop die u wilt vereenvoudigen of wilt moderniseren? Neem gerust contact op.

a