druk3 | Op maat
355
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-355,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Oplossingen op maat

Zoals u op druk3.nl kunt lezen kunnen wij op tal van manieren behulpzaam zijn.

Ook kunnen wij helpen met content management in drukke tijden zodat u zich kunt richten op uw core business. Wij kunnen door u aangeleverde artikelen publiceren maar wij kunnen ook content creeeren (afhankelijk van uw vakgebieden uw eisen en wensen).

Maar wij kunnen, samen met onze partners, u oook op andere gebieden van dienst zin. Zo zijn wij beschikbaar voor introductiegesprek, een online inventarisatie, een onafhankelijk advies en second opinion bij een ontvangen offerte.

Uiteraard kunnen wij ook het gehele online traject voor de implementatie van een website of webshop voor onze rekening nemen.

Van ontwerpvoorstel, bouw en implementatie van een nieuwe website of webshop inclusief vertalingen, communicatie en persberichten, tot de nazorg met regulier onderhoud, beheer en content management.

Heeft u vragen waar wij niet direct antwoord op hebben dan zoeken wij in ons netwerk naar antwoorden. En kunnen wij u niet helpen, dan vertellen wij dat ook. Even goede vrienden.

a