druk3 | WordPress websites MKB
246
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-246,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

WordPress voor het MKB

WordPress is uitermate geschikt om snel nieuwe websites te maken en maakt het mogelijk om met geringe inspanning en dus tegen lage kosten websites te onderhouden.

Daarom is ongeveer 32% van de websites vandaag de dag met WordPress gemaakt. Daarvan heeft druk3 er ongeveer 500 voor haar rekening genomen. druk3 kan ook uw onderneming online brengen of een bestaande omgeving vernieuwen.

De implementatie- en doorlooptijd is afhankelijk van uw specifieke eisen en wensen. Een eenvoudige website kan al binnen 2 a 3 dagen online zijn (Daarbij gaan we er van uit dat de content (foto’s, teksten, video’s) voor handen zijn of door u aangeleverd worden. Voor een grotere website met veel extra functionaliteiten¬†moet u denken aan enkele weken. Uiteraard maken wij altijd vooraf een planning met doorlooptijd.

Binnenkort gaat onze nieuwe website WPmkb.nl live waar u (veel) meer informatie kunt vinden over WordPress. Wilt u nu informatie? Heeft u nu vragen? Neem dan vrijblijvend contact op.

Enkele impressies

BestuurlijkNieuws.nl
aha24x7.com
HostingJournalist.com
Minkhof
auto24x7.nl
marketing24x7.nl
ClassicCar24x7.com
Schildersbedrijf Brendgen
NL mediamixx
Orthopedie Kleve
mijnKranten
KCI-World.com