druk3 | WordPress websites MKB
246
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-246,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,qode_grid_1300,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

WPmkb.nl
WordPress voor het MKB

WordPress is uitermate geschikt om snel nieuwe websites te maken en maakt het mogelijk om met geringe inspanning en dus tegen lage kosten websites te onderhouden.

Daarom is ongeveer 32% van de websites vandaag de dag met WordPress gemaakt. Daarvan heeft druk3.nl er enkele honderden voor haar rekening genomen. druk3 kan ook uw onderneming online brengen of een bestaande omgeving vernieuwen.

De implementatie- en doorlooptijd is afhankelijk van uw specifieke eisen en wensen. Een eenvoudige website kan al binnen 2 a 3 dagen online zijn. Daarbij gaan we er van uit dat de content (foto’s, teksten, video’s) voor handen zijn of door u aangeleverd worden. Voor een grotere website met veel extra functionaliteiten¬†moet u denken aan enkele weken. Uiteraard maken wij altijd vooraf een planning met doorlooptijd.

Wilt u meer informatie? Bezoek dan WPmkb.nl¬†waar u meer informatie kunt vinden over WordPress, over websites, theme’s en plugins en wat er komt kijken bij het implementeren van een nieuwe website.

Heeft u een offerte ontvangen van een derde partij? Dan kunnen wij deze reviewen en advies geven. tevens geven wij korte WordPress trainingen van 1 dagdeel waarbij u in een halve dag een goed overzicht heeft van de mogelijkheden, de onmogelijkheden en weet u wat er bij komt kijken als u (zelf) een nieuwe website in WordPress wilt gaan maken.

Enkele impressies

BestuurlijkNieuws.nl
aha24x7.com
HostingJournalist.com
Minkhof
auto24x7.nl
marketing24x7.nl
ClassicCar24x7.com
Schildersbedrijf Brendgen
NL mediamixx
Orthopedie Kleve
mijnKranten
KCI-World.com